Ambassadeurs

Share

2013 Fair UStudy table BHI# 07-060 St. Mikes

UStudy is er trots op al vele honderden scholieren, studenten, sporters en academici uit Nederland en de rest van Europa te hebben geholpen met het realizeren van hun droom om in de VS te studeren. We blijven graag in contact met onze voormalige klanten en volgen hun voortgang gedurende en na hun ervaring aan de andere kant van de oceaan. Met sommigen blijven wij samenwerken in het verspreiden van informatie over de kansen die er zijn om in de VS te studeren. Deze mensen zijn onze UStudy Ambassadeurs.

Wat is een UStudy Ambassadeur?

Iemand die eerder klant van UStudy is geweest, die een geweldige ervaring met studie in de VS heeft gehad – als student, sporter of professional – en die graag af en toe zijn of haar ervaring wil delen met anderen die interesse hebben om zelf naar de VS te gaan. Sommige UStudy Ambassadeurs zijn een enthousiaste ouder van een van onze voormalige klanten en kunnen zij in dat geval een uniek perspectief geven vanuit de kant van ouders.

Wat doet een UStudy Ambassadeur?

UStudy Ambassadeurs worden bij vele en verschillende activiteiten betrokken, bijvoorbeeld:

  • presentaties: UStudy ontvangt regelmatig verzoeken van middelbare scholen, universiteiten, sport verenigingen en andere organisaties om voorlichting over studie in de VS te geven
  • onderwijs- en carriere beurzen: UStudy wordt voor het hele jaar door voor veel beurzen en open dagen uitgenodigd. Om een informatietafel te bemensen en algemene vragen over studie in de VS te beantwoorden
  • vertegenwoordiging van de Amerikaanse alma mater: UStudy organiseert zelf ook diverse grote evenementen zoals de jaarlijkse Go USA Education Fair waarvoor we vaak voormalige klanten uitnodigen om hun eigen US alma mater te vertegenwoordigen. Onze fair bezoekers vinden het fijn om te spreken met iemand die zij als hun gelijke zien, iemand die ze kunnen vragen hoe het nu ‘echt’ is op een Amerikaanse universiteit, liever dan dat te horen van een officiële schoolvertegenwoordiger

Wil je weten hoe jij ook UStudy Ambassador kunt worden? Laat het ons weten! Uiteraard krijg je hiervoor een aantrekkelijke financiële vergoeding. En we voegen je toe aan onze UStudy Ambassador Facebook groep, zodat je automatisch op de hoogte blijft van onze activiteiten.

 

Mag een UStudy Ambassadeur mijn evenement bijwonen?

Jazeker!

UStudy wordt regelmatig uitgenodigd door externe partijen om kosteloos voorlichting te komen geven over studie (en sport) mogelijkheden in de VS, toelatingsproces, kosten & financiering etc.

Vaak hebben bezoekers aan een evenement een betere klik met iemand ‘net als hen’ die ook de ervaring heeft waarin zij geinteresseerd zijn. Onze UStudy Ambassadeurs kunnen hun persoonlijke ervaring uit eerste hand delen: vertellen wat hun hoogtepunten waren, tips geven over wat wel en niet te doen, valkuilen die voorkomen moeten worden. Zij geven een waardevol en uniek perspectief aan andere studenten, ouders en professionals. Wilt u een UStudy Ambassadeur geheel kosteloos laten spreken op uw evenement? Laat het ons dan tijdig weten via onderstaand formulier!

 

Als tegenprestatie voor het organiseren van een presentatie door een UStudy Ambassadeur bij u op shool, geven wij u graag toegang tot UStudy’s privé website voor decanen. De inhoud van deze pagina is speciaal samengesteld om Nederlandse en Belgische decanen te helpen om studenten die geïnteresseerd zijn in studie in de VS te ondersteunen en faciliteren. De inhoud is privé en eigendom van UStudy. U wordt geacht deze inhoud niet te delen, gedeeltelijk of in z’n geheel, zonder schriftelijke toestemming van UStudy.