Factsheets Amerikaanse Scholen

Share

USA_Flag_Map.svg

Ben jij geïnteresseerd in een studie avontuur in Amerika en wil je graag meer weten over de verschillende colleges en universiteiten?

In de 50 staten van de VS zijn bijna 5.000 colleges en universiteiten waaronder 2-jarige community colleges en 4-jarige ‘reguliere’ colleges. Daarnaast zijn er ook nog talloze gespecialiseerde academies voor sport en de kunsten (volg onderstaande links voor meer informatie over de verschillende typen scholen). Ook zijn er meer dan 10.000 high schools in de VS.

Wij plaatsen onze klanten op scholen die het best passen bij hun wensen, profiel en budget. Kortom: de klant staat centraal.

Met een flink aantal scholen hebben we uitstekende ervaringen via onze klanten en al een goede relatie opgebouwd met de internationale toelatingscommissie en sport coaches. Onze connecties helpen bij een grotere kans op acceptatie en een eventuele beurs.

Op deze pagina krijg je een kijkje in wat voorbeelden van de scholen waarmee we al een samenwerking hebben staan. En kun je meer te weten komen over de studieprogramma’s, sportteams en studentenpopulatie.

Graag brengen we je in contact met studenten die eerder via ons op deze scholen studeerden!

Zoek Amerikaanse scholen per regio:

 

 

 

 

Zoek Amerikaanse scholen per type: