Gap Year

Share

Golden Gate bridge Flickr  Route66-Watch-For-Rocks commons

Gap Year

Wil jij graag een gap year of semester in de VS studeren, maar heb je niet veel voorbereidingstijd of vliegt al het administratieve geregel dat erbij komt kijken je aan? Geen paniek! Wij bieden je een simpel gap year traject waarmee je voor een vast bedrag en vaak soepelere toegangs-eisen op een van onderstaande scholen geplaatst kan worden.

Waarom?

Wist je dat uit onderzoek van het Nuffic (2012) blijkt dat studenten die een gap year hebben gedaan minder studie uitval vertonen, vaak een betere studiekeuze kunnen maken en ook zekerder zijn van die keuze? Een studie ervaring in de VS levert biedt je op oneindig veel vlakken voordelen en blijft je voor altijd bij:

* Verbreding kennis op diverse vakgebieden of een specifiek vakgebied – losse vakken volgen op elk denkbaar terrein.  Bijv. van economie tot bedrijfskunde, van internationale relaties tot sciences of pre-medicine)

* Ontwikkeling vaardigheden die nuttig zijn voor je toekomstige studie- en werkend leven en ook voor de ontwikkeling van je persoonlijkheid. Bijv. Public Speaking, Academic Writing, Acting, Research Methodology, Journalism, Speech writing. Ook leer je omgaan met mensen met verschillende achtergrond en uit andere culturen

* Ontwikkeling actief en moeiteloos Engels taalgebruik in woord en geschrift

* Opbouw internationaal netwerk met medestudenten en docenten

* Na 1 jaar gap studie eventueel de mogelijkheid om een jaar werkervaring op te doen voor een marktconform salaris, waar dan ook in de VS

Lees de verhalen van enkele van onze studenten.

Hoe?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een gap year in de VS. Goede high schools/prep schools, colleges en universiteiten verwelkomen gap year studenten zoals jij! Toelatingseisen worden daarom vaak soepel gemaakt en de kosten zijn lager dan gewoonlijk voor dezelfde eerste jaars studenten.

Zo hoef je bijvoorbeeld niet altijd een SAT en TOEFL test af te leggen, wat veel scheelt in voorbereidingstijd. Ook last minute is dit dus te regelen via UStudy.

Voor een vaste fee van 500 euro (excl. btw) regelen wij een gap year voor je (advies schoolkeuze, vertaling cijferlijsten en diploma, hulp bij aanmelding, hulp bij visumaanvraag)!

Heb jij al een idee in welk deel van Amerika je graag een jaar of korter wilt zitten? Check op onderstaande kaart welke regios je interessant lijken!

Map_of_USA_showing_regions commons

 

 

 

 

Andere opties voor studie in de VS? Lees hier meer over ons studie mogelijkheden.

Interesse? Bel +31 70 385 1473, email (info@ustudy.nl) of plan een advies gesprek met onze studie adviseur in voor een kennismaking en zo snel mogelijk aan de slag te gaan!

 

Yankee_Stadium_commons  Times_Square,_New_York_City_commons