Northwest Missouri State University presentatie: dinsdag 23 mei 19:00-21:00

Share

Northwest Missouri State University Northwest Missouri State Uni recruitment photo

Met trots organiseren wij een speciale presentatie met Northwest Missouri State University. Een mooie gelegenheid voor geïnteresseerde studenten en ouders, decanen en andere belangstellenden om meer te weten te komen over de mogelijkheden bij Northwest Missouri State University. Marina Meijer, studieadviseur bij UStudy, zal ook aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over het Amerikaanse onderwijssysteem, het aanmeldingsproces, kosten, financieringsmogelijkheden, etc.

Wanneer: Dinsdag 23 mei

Tijd: 19:00-21:00 uur

Waar: UStudy kantoor, Wilgendreef 83 2272EN Voorburg (vlakbij station Voorburg ‘t Loo; vrij parkeren)

Interesse in deze presentatie? Deel het met je vrienden en familie via het Facebook evenement! Toegang is gratis, maar inschrijving voor 16 mei is verplicht i.v.m. beperkte plek.

Northwest Missouri State University is, met 6.800 studenten, een volledig geaccrediteerde publieke universiteit in het midden westen. Met studenten uit meer dan 35 landen, biedt Northwest ESL, bachelor en master programma’s in uiteenlopende vakgebieden voor een degelijke prijs en met aantrekkelijke beurzen. Gelegen in de rustige, veilige, maar levendige gemeenschap van Maryville, Missouri legt Northwest het academische accent op Biological and Nanoscale Sciences, Business, Data Mining, Geographic Information Systems, Education, Computer Science, Applied Health en Communication. Onlangs heeft de universiteit de 2015 AASCU Excellence and Innovation Award for International Education gewonnen.

De school ligt in Maryville, een plaats met ongeveer 12,000 inwoners in noord-west Missouri. Studenten scoren de universiteit hoog op veiligheid, studenten services en campus sfeer.

Download Northwest Missouri State University Flyer

Dr. Phil Hull (foto hieronder) zal een speciale presentatie geven op dinsdag 23 mei van 19:00-21:00 uur voor studenten en ouders die graag meer willen weten over de aantrekkelijke mogelijkheden voor internationale studenten op Northwest. Docenten, decanen en sport coaches zijn ook van harte welkom.

philip hull2014 002

Dr. Phil Hull is de International Recruiter van Northwest Missouri State University. Dr. Hull is geboren in California en heeft een Ph.D. in Engels. Hij was meerdere jaren professor Engels voordat hij in het internationale onderwijs ging werken. Hij heeft veel gereisd, naar meer dan 30 landen, en houdt van nieuwe mensen ontmoeten en nieuw eten uitproberen. Als hij niet onderweg is voor zijn werk houdt hij zich bezig met koken, hardlopen, hiken, varen, muziek luisteren, toneel en films kijken en bijslapen.

 

Interesse in deze presentatie? Deel het met je vrienden en familie via het Facebook evenement! Toegang is gratis, maar inschrijving voor 16 mei is verplicht i.v.m. beperkte plek.

Volg ons op Twitter en word lid van onze UStudy Facebook groep om op de hoogte gehouden te worden.