Ouders/verzorgers

Share

Rachelle Visser medal Iris Verboven graduation Ricky Voorn graduation

Uw kind droomt ervan te studeren in de VS. Als ouder/verzorger doet u er uiteraard alles aan om alle dromen van uw kind te verwezenlijken maar, wij kunnen ons voorstellen dat dat ook heel veel vragen en zorgen met zich meebrengt. Hoe gaat het in zijn werk? Wat zijn de mogelijkheden in de VS voor mijn kind? Wat zijn de kosten? Hoe wordt het huidige studie- en eventueel sportniveau ingeschaald? Wat is de beste optie een zomercursus, semester, bachelor of master?

UStudy kan u snel duidelijkheid verschaffen. Met expertise beantwoorden wij al uw vragen omtrent:

  • de studiekeuze van uw kind en welke scholen het beste bij hem of haar zouden passen (uw budget, schoolreputatie, grootte, locatie, veiligheid enzovoorts in ogenschouw genomen)
  • selectie en aanmeldingsprocedures
  • het financiële plaatje en mogelijkheden tot fondsen of beurzen
  • huisvesting
  • verzekering
  • visa en andere gerelateerde zaken

en wat u nog meer bedenken kunt.

Marina Meijer heeft een zeer professioneel consultancy bureau voor studenten die naar een Amerikaanse Universiteit willen. Zij heeft ons gigantisch geholpen bij het selectie-, aanmeld- en aanname traject van onze zoon Roy.

Marina heeft veel kennis van de Amerikaanse universiteiten en hun mogelijkheden. Er zijn zoveel universiteiten dat je zelf nooit het echte overzicht kunt krijgen. Haar netwerk in de USA is groot. Daar waar Roy met assistenten in discussie bleef, wist zij zaken direct kort te sluiten met de direct verantwoordelijken.

Plaatsing op een universiteit in de USA is een langdurig en lastig traject met (heel) veel formulieren. Dan is het heel prettig als iemand je helpt en je daar weg wijs in maakt. Marina was (en is nog steeds) voor ons niet alleen een vraagbaak, maar ook iemand die sturing geeft aan het proces dat je kind moet doorlopen, je daarmee veel werk uit handen neemt en goede tips en adviezen geeft.

De kracht van Marina komt volgens ons voort uit haar wens het beste resultaat voor de student te behalen. Niet alleen bij aanname maar juist ook voor de periode daarna, namelijk een geweldige studietijd met een goede toekomst.  

Roy studeert inmiddels al ruim 3 maanden Engineering op de Oregon State University in Corvallis en heeft het daar goed naar zijn zin.

***

UStudy organiseert regelmatig verschillende evenement waar je van harte welkom bent om meer te weten te komen over jouw mogelijkheden voor studie in Amerika. Houd simpelweg de ‘Activiteiten’ sectie van deze website in de gaten of volg ons op Twitter en word lid van onze UStudy Facebook groep om op de hoogte gehouden te worden.

Heeft u interesse hier meer over te weten? Wij nodigen u graag uit om met uw kind een afspraak te maken met UStudy om te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen om de droom van uw kind waar te maken.

 

Of neem contact met ons op voor snelle vragen of om erachter te komen of en hoe wij kunnen helpen: info@ustudy.nl of bel +31 (0)70 385 1473 (werkdagen tussen 10:00 en 16:00 uur)