Partners

Share

Wij bij UStudy zijn trots ons te kunnen associëren met een aantal organisaties die net als wij het doel nastreven om de best mogelijke service te verlenen en informatie te verschaffen aan Nederlandse en andere Europese studenten die een ervaring in de VS willen hebben.

Een alfabetische lijst van onze partners:

AISR Logo Star

UStudy is verheugd om een nieuw partnership aan te kondigen en wel met de American International School of Rotterdam (AISR). De AISR was een van de twee top international scholen die gastheer waren van een van de twee zeer succesvolle 2014 Go USA Education Fairs.

Lees hier meer over onze partnership met AISR.

*****

Athletes-First

Athletes First biedt training aan sporters die professioneel willen trainen. Of je nu een professionele wereldranglijst sporter bent of een jonge en ambitieuze atleet bent, onze trainingsmethodes helpen om jouw doelen te bereiken. Bij onze brede aanpak ligt de focus op “spelers-ontwikkeling”, college plaatsing en kwaliteit, niet kwantiteit. Wij beschikken over een medisch bevoegd team samengesteld uit topklasse professionals en ondersteunende  staff om de atleet in kwestie zo goed mogelijk te begeleiden om het hoogst mogelijke niveau te halen. Wij geloven overtuigd in het creëren van een “discipline-cultuur” en hebben een zeer professionele aanpak die bijdraagt aan het vormen van beter opgeleide atleten.

Lees hier meer over het partnerschap met Athletes First

*****

logo_topsport den haag

Den Haag Topsport is hét aanspreekpunt voor alle Haagse topsporters, topsportverenigingen & trainingcentra, organisatoren van topsportevenementen, topsport-dienstverleners en het bedrijfsleven dat in sport geïnteresseerd is. Tevens is Den Haag Topsport partner en uitvoerder van het Olympisch Netwerk Den Haag/Haaglanden, ondersteund door het NOC*NSF.
Op 28 maart 2014 ontving UStudy directeur Marina Meijer het officiële muurplakkaat van aansluiting bij Den Haag Topsport in verband met UStudy’s dienstverlening aan (top)sporters naar Amerika. Hiermee werd UStudy officieel partner van het Olympisch Netwerk Zuid-Holland.

*****

Coach_Packet_logo

Ustudy en top Amerikaanse werving bedrijf Front Rush hebben een samenwerking getekend om de video’s van de UStudy Go USA Field Hockey Showcases te promoten en te verspreiden onder Amerikaanse college coaches. Dit zal helpen om de vaardigheden en het talent van de deelnemers van de showcases optimaal onder de aandacht te brengen bij hockey coaches uit alle NCAA divisies die geïnteresseerd zijn in Europese speelsters.

Lees hier meer over het partnerschap met Front Rush.

*****

Olympische netwerk noord holland logo

Het Olympisch Netwerk Noord-Holland biedt topsporters en talenten professionele begeleiding, zowel op het gebied van de sport als maatschappelijk. Door onze nauwe samenwerking met Sportservice Noord-Holland hebben we een groot aanbod van voorzieningen in de hele provincie.

Lees hier meer over het partnerschap met Olympisch Netwerk Noord Holland.

*****

Better Athlete Logo

The Better Athlete heeft als doel het ontwikkelen van de potentie van hockeyers door middel van ontwikkeling van de techniek, spelbegrip en mentale training, opdat de spelers hun prestaties verbeteren en sport leuk blijven vinden. The better athlete legt de focus op psychologie van de hockeysport door coaching-training-clinics-werving-teambuilding en meer. Details maken het verschil!

Lees hier meer over het partnerschap met The Better Athlete

*****

what2doafterschool

What2doafterschool steunt Nederlandse studenten bij de voorbereiding en keuze voor een hbo- of universitaire studie door middel van ‘studiekeuze experiences’. Tijdens deze ‘ experiences’ gaan de studenten in spé aan de gang met vragen als wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik? Kunnen ze speeddaten met enthousiaste studenten,  kunnen ze ‘hbo en academisch leren’ ervaringen opdoen, beleven ze het fenomeen colleges, kunnen ze docenten en professionals uit het bedrijfsleven bevragen en netwerken. Al deze kennis wordt vervolgens gekoppeld aan het ontdekken van welke studies er zijn, hoe deze studies eruit zien en voor welke (loop)banen deze studies je voorbereiden. Op die manier maakt de scholier zelf een studieadvies en daardoor een gemotiveerde keuze.

Lees hier meer over het partnerschap met What2doafterschool
*****
USA365 logo

www.USA365.nl is een website voor en door Amerika-liefhebbers, over cultuur, geschiedenis, politiek, sport en al het andere dat dit land zo fascinerend maakt. Neem een kijkje en like hen op Facebook. Namens initiatiefnemers Perry Vermeulen, Stan Bos en Mike Boeschoten: veel leesplezier!

*****

ZL_LOGO_RGB

 

Wij zijn blij te melden dat UStudy een samenwerking is aangegaan met de Zorgverzekeringslijn.nl. Dit is een onpartijdige en onafhankelijke (en gratis) informatie- en adviesbron over de Nederlandse zorgverzekering, gesubsidieerd door de Nederlandse overheid. Een studieverblijf in de VS kan gevolgen hebben voor je zorgverzekering. UStudy wil haar klanten toegang geven tot de meest up to date, juiste informatie. Check daarom altijd je situatie bij de Zorgverzekeringslijn.nl of via het gratis telefoonnummer 0800 64 64 644.

Lees hier meer over het partnerschap met Zorgverzekeringslijn.nl