Test Voorbereiding SAT/ACT/TOEFL

Share

UStudy Workshops

Ben je bezig met de aanmelding voor studie in de VS en bezig met het oefenen voor de SAT Reasoning, ACT of TOEFL? Geen tijd/discipline/zin om in je eentje een dik oefenboek of online cursus door te nemen? UStudy kan je helpen! De test voorbereiding workshops van onze Amerikaanse docenten duren elk 3 uur en zijn in het Engels. Om een zo hoog mogelijk rendement te halen uit deze eenmalige workshop, is slechts plaats voor een beperkt aantal deelnemers.

Doel:

  • vertrouwd raken met de opzet van de test
  • toepassen van eenvoudige strategieën/trucs
  • oefenen met deze strategieën
  • tips voor schrijven van een ‘persuasive’ essay

TOEFL workshops (bij UStudy kantoor in Voorburg):

zondag 21 mei van 10:00 tot 13:00

donderdag 8 juni van 17:00 tot 20:00

SAT workshops (bij UStudy kantoor in Voorburg):

donderdag 25 mei van 17:00 tot 20:00

zondag 18 juni van 10:00 tot 13:00

ACT workshops (bij UStudy kantoor in Voorburg):

zondag 4 juni van 10:00 tot 13:00

donderdag 22 juni van 17:00 tot 20:00

Math workshops voor ACT/SAT (bij UStudy kantoor in Voorburg):

*Deze workshop is speciaal samengesteld om leerlingen specifiek en goed voor te bereiden op de wiskunde gedeelten van de SAT en ACT.

zaterdag 20 mei van 10:00 tot 13:00

zaterdag 10 juni van 10:00 tot 13:00

Kosten voor deelname aan workshop: 120 euro per persoon. Prijs is inclusief handouts en oefeningen.

Plek voor maximaal 6 deelnemers.

 

Voor vragen of meer informatie over onze workshops kan je mailen naar prep@ustudy.nl, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Robin Schuessler is bevoegd docente Engels. Zij heeft een bachelor Engels en Spaans van de State University of New York. Zij is werkzaam geweest als SAT Preparation Instructor bij Kaplan in Miami en werkt al jaren als docent Engels en Internationaliseringscoordinator bij de Hogeschool Rotterdam. Zij spreekt naast Engels ook vloeiend Spaans en Nederlands. Robin verzorgt namens UStudy workshops en privé lessen TOEFL.

Robin Schuessler

Robin Schuessler

Lucas Franchi  heeft bijna 10 jaar les ervaring. Hij werkte als SAT prep leraar voor Princeton Review. Hij heeft leservaring in Nederland, China, Korea, Saudi Arabië en Nederland. Lucas heeft een Bachelor of Arts in Geschiedenis van Pennsylvania State University en een Master of Arts in International Relations van Webster University Leiden. Hij woonde 3 jaar in Nederland. Tijdens zijn studie gaf hij les in Engels (writing, comprehension, ESL, TOEFL, etc.) maar ook Science, Maths, Economics, International Relations, History, Political Science en alle toelatingstesten voor Amerikaanse colleges en universiteiten. Lucas verzorgt namens UStudy alleen privé lessen SAT/ACT/TOEFL/GRE/ GED via skype.

Leaving Si Phan Don Photo

Lucas Franchi

Stefania Lessen groeide op in New York City waar zij naar school ging en aan haar bachelor opleiding aan Hofstra University begon. Zij studeert momenteel aan Webster University in Leiden en studeert binnenkort af met een BA in International Relations met een certificaat in Human Rights. Zij is van plan rechten te studeren aan de Universiteit Leiden en International Business law te praktiseren. Stefania heeft ervaring met lesgeven in diverse onderwerpen van Engels tot wiskunde. Ze houdt van tapdansen en reizen en spreekt naast uiteraard Engels ook vloeiend Spaans en Italiaans. Ze woont al een paar jaar in Nederland. Stefania verzorgt namens UStudy lessen in SAT/ACT/TOEFL via workshops en privé lessen, eventueel op eigen locatie in Amsterdam.
Stefania Lessen

Stefania Lessen

Sara Ashley Burnham woont al meer dan 20 jaar in Europa, waarvan 16 in Nederland. Zij behaalde haar Bachelor en Master in International Relations aan Webster University. Ze studeerde daarvoor aan de International School in Luxemburg waar ze ook werkte als docent-assistent Frans. Sara Ashley is een ervaren docent voor alle onderwerpen die relevant zijn voor de Amerikaanse toelatingstesten. Zij spreekt naast Engels ook vloeiend Frans en enig Duits en Nederlands. Sara Ashley verzorgt namens UStudy lessen in ACT/ SAT/TOEFL via workshops en privé lessen.
Foto Sara Ashley Burnham

Sara Ashley Burnham

PRIVÉ LESSEN:

Eventueel kan privéles TOEFL, ACT, SAT en essay writing van 2 uur op maat worden aangevraagd op kantoor van UStudy, bij de docent/student thuis of via skype. Ook in avonden en weekenden.

Skype: 130 euro** voor een privéles van 2 uur per persoon

Persoonlijke een-op-een les op kantoor UStudy: 150 euro** voor een privéles van 2 uur per persoon

Persoonlijke een-op-een les bij de student thuis: 200 euro** voor een privéles van 2 uur per persoon

**De prijzen zijn incl. handouts en ander materiaal dat door de docent wordt toegestuurd.

 

Let op:

De SAT en ACT kunnen maar 6x per jaar in Nederland en België worden afgelegd! Data en inschrijving, zie: Collegeboard resp. ACT

Er zijn ongeveer 40 TOEFL testdata per jaar in Nederland en België. Aanmelding via ETS