UStudy voor professionals

Share

Adult students

UStudy begeleidt professionals in de private en publieke sector naar een korte of langere studieperiode in de VS aan gerenommeerde universiteiten en taalinstituten. Tot onze klanten behoren:

  •  juristen die zich verder willen specialiseren in een Amerikaans/internationaal rechtsgebied (losse vakken of LLM, MCJ)
  • ondernemers, consultants en leidinggevenden in de private sector die zich willen verdiepen en verbreden op het gebied van marketing, accounting, financiën, ondernemerschap, innovatie etc. MBA programma’s verschillen in opzet, lengte en focus. Ook is het mogelijk om een Global MBA programma te volgen waarbij programma onderdelen op diverse continenten worden gevolgd. Stage kan ook onderdeel uitmaken van een MBA programma. Daarnaast kan na een MBA studie een werkvergunning voor een jaar worden verkregen.
  • leidinggevenden in de publieke sector of bij een non-profit organisatie die zich willen verdiepen en verbreden op het gebied van bestuurskunde, management, internationale relaties etc. (MPA)
  • medici die zich (verder) willen specialiseren in de VS

Kortlopende Certificaat en Open Universiteitsprogramma’s zijn ideaal voor het snel opfrissen van huidige en opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden, bijv. tijdens een sabbatical of zomerperiode.

Taalcursussen kunnen het hele jaar door (ook in de zomer) gevolgd worden, overal in de VS. Van beginners tot gevorderden niveau, groeps- en privelessen, regulier of intensief. Gericht op conversatie of business English. Cursussen bestaan al vanaf 3 weken. Huisvesting in een appartement, universiteitsgebouw of bij een gastgezin. Eventueel in combinatie met een stage op uw vakgebied.

Toen ik overwoog te gaan studeren in de VS heb ik contact opgenomen met UStudy. Ik ben door hen goed voorgelicht en we hebben mijn opties besproken. Ik heb besloten hen opdracht te geven om mijn traject te begeleiden, en daar ben ik nog steeds heel erg blij om. Ik werd telkens goed geholpen, geadviseerd en geïnformeerd gedurende het hele aanmeldingstraject.  UStudy is goed bereikbaar en ze antwoorden snel op emails. Marina is er altijd als je haar nodig hebt, ze neemt ook zelf zo nu en dan contact op om te zien hoe het gaat. Dat heeft voor mij het hele aanmeldingsproces zeker een stuk makkelijker gemaakt. Zonder enige twijfel; Ik zou UStudy zo weer inhuren.

Wilt u meer weten over de opties  in de VS voor u persoonlijk of voor uw bedrijf ? Wij bespreken deze graag met u: neem contact met ons op voor een afspraak

 

Of neemt u gerust contact met ons op voor vragen: info@ustudy.nl of bel +31 (0)70 3851473 (werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur)