Middelbare scholieren

Share

BHI# 07-060 St. Mikes

UStudy plaatst jongeren van 11 t/m 19 jaar op een Amerikaanse middelbare school, vanuit groep 8 in het basisonderwijs, of vanuit alle jaren VMBO, HAVO of VWO. Scholieren die voor 1 of 2 semesters willen ruiken aan andere vakken, Engels verbeteren, structuur in hun leven en studieaanpak brengen, voorbereiden op aanmelding bij een goede Amerikaanse universiteit, zich sportief/artistiek/sociaal-emotioneel ontwikkelen en vrienden voor het leven maken.

Wij plaatsen middelbare scholieren van maximaal 19 jaar op zowel publieke als private middelbare scholen overal in de VS (o.a. California, Maine, Montana, Arizona), naar keuze van de klant. In een gastgezin of wonend in een dorm op de campus. Gastgezinnen ontvangen een vergoeding op basis van een contract met de Amerikaanse school zelf of een homestay organisatie, waardoor kwaliteit en veiligheid zoveel mogelijk wordt gewaarborgd.

Kosten publieke scholen: vanaf 4.500 US dollar per semester voor schoolgeld, huisvesting en maaltijden

Kosten private scholen: vanaf 7.500 US dollar per semester voor schoolgeld, huisvesting en maaltijden

Aanmelding tot uiterlijk 3 maanden voor aanvang van het semester

“Wij werken al 8 jaar met UStudy. Er zijn al vele studenten bij ons geplaatst, Marina’s inzicht in de behoefte van de student en diens familie en onze verwachtingen leidt elke keer weer tot een “perfect fit”. UStudy zorgt altijd voor accurate en up to date informatie, en zodra er communicatie met de familie nodig is zorgt UStudy ervoor op een snelle en professionele wijze. Het is een plezier met hen te werken, ik kan UStudy zonder terughoudendheid aan eenieder aanraden!!” – Mary Ann Gessner, Director of Admissions at St. Johnsbury Academy.

***

Wil jij graag een gap year of semester in de VS studeren, maar heb je niet veel voorbereidingstijd of vliegt al het administratieve geregel dat erbij komt kijken je aan? Geen paniek! Wij bieden je een simpel gap year traject waarmee je voor een vast bedrag en vaak soepelere toegangs-eisen op een selectie van scholen geplaatst kan worden.

 

UStudy organiseert regelmatig verschillende evenement waar je van harte welkom bent om meer te weten te komen over jouw mogelijkheden voor studie in Amerika. Houd simpelweg de ‘Activiteiten’ sectie van deze website in de gaten of volg ons op Twitter en word lid van onze UStudy Facebook groep om op de hoogte gehouden te worden.

Wij nodigen je graag uit, eventueel met ouders/verzorgers, om een afspraak met ons te maken om te bekijken hoe wij jouw droom waar kunnen maken.

 

Of neem gerust contact met ons op om te kijken of wij iets voor jou kunnen betekenen: info@ustudy.nl of bel +31 (0)70 385 1473 (werkdagen tussen 10:00 en 16:00 uur)