Sportevenementen

Share

GUTS logo

UStudy Sports is recentelijk gefuseerd in Go USA Talent in Sports (GUTS) om een unieke academische-sportorganisatie te vormen gespecialiseerd in het geven van kwalitatieve, persoonlijke ondersteuning en begeleiding aan getalenteerde sporters uit Nederland en andere West-Europese landen met als doel een plek in een varsity team te kunnen bemachtigen die past bij het huidige niveau van de student en de gestelde academische en sportieve doelen.

Dit proces alleen doorlopen kan erg overweldigend zijn, met name als je al druk bent met je school en sport en niet bekend bent met het onderwijssysteem, het aanmeldingsproces of de erg strenge regels omtrent de werving van nieuwe studentsporters in Amerika. Dat is waar GUTS en UStudy jou kunnen helpen. UStudy heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van student sporters op Amerikaanse scholen en universiteiten. Wij genieten een uitstekende reputatie bij de coaches in de VS en hebben een uitgebreid netwerk van college varsity coaches in alle sporten van alle niveaus in alle 50 staten. Wij plaatsen onze klanten uitsluitend in teams op geaccrediteerde scholen die lid zijn van de NCAA (divisie I, II en III), NAIA en NJCAA of andere kleinere sportbonden. Onze klanten kregen plekken aangeboden op Ivy Leagues en grote sport ‘power houses’ maar ook op uitstekende liberal arts colleges en betaalbare junior colleges.

UStudy is officiële partner van Den Haag Topsport, het Olympisch Netwerk Zuid Holland en het Olympisch Netwerk Noord Holland.

Opkomende evenementen:

23-25 maart: GUTS Field Hockey Showcase (Bremen)

4-5 juni: GUTS Field Hockey Showcase (Nederland)