Studenten

Share

Graduation

De VS bieden velen en aantrekkelijke mogelijkheden voor studenten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld helpen bij het aanmelden voor een semester of een studiejaar aan een Amerikaanse college of universiteit. Ook kunnen wij helpen bij het maken van de beste keuze wat betreft onderwijsinstelling om bijvoorbeeld ook een bachelor, master of promotie programma te doen. Daarbij weten wij ook welke instellingen passende (sport)beurzen kunnen geven en of en hoe er “financial aid” verkregen kan worden.

“UStudy heeft verregaande kennis van het Amerikaanse onderwijssysteem, een groot netwerk van colleges en universiteiten, en een goede begeleiding voor Nederlandse studenten die in de VS willen studeren van oriëntatie tot uiteindelijke aanmelding.”

***

Wil jij graag een gap year of semester in de VS studeren, maar heb je niet veel voorbereidingstijd of vliegt al het administratieve geregel dat erbij komt kijken je aan? Geen paniek! Wij bieden je een simpel gap year traject waarmee je voor een vast bedrag en vaak soepelere toegangs-eisen op een selectie van scholen geplaatst kan worden.

 

UStudy organiseert regelmatig verschillende evenement waar je van harte welkom bent om meer te weten te komen over jouw mogelijkheden voor studie in Amerika. Houd simpelweg de ‘Activiteiten’ sectie van deze website in de gaten of volg ons op Twitter en word lid van onze UStudy Facebook groep om op de hoogte gehouden te worden.

Wij nodigen je van harte uit om een afspraak te maken met UStudy om te bekijken of wij jou kunnen helpen jouw “American dream” waar te maken.

 

Of neem contact met ons op voor snelle vragen of om erachter te komen of en hoe wij kunnen helpen: info@ustudy.nl of bel +31 (0)70 385 1473 (werkdagen tussen 10:00 en 16:00 uur)