Tarieven

Share

De eerste stap (eventueel na een van onze voorlichtingssessies) is een individueel adviesgesprek met onze studieadviseur Marina Meijer. Er zijn verschillende opties voor een dergelijk gesprek:

1. Een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor, in Voorburg, op een werkdag – 121 euro (incl. btw). (een afspraak ‘s avonds is tegen een meerprijs van 60,50 euro eventueel ook mogelijk)

2. Een Skype gesprek, op een werkdag – 60,50 euro (incl. btw) per 30 minuten (minimaal 30 minuten). (een afspraak ‘s avonds is tegen een meerprijs van 18,15 euro eventueel ook mogelijk)

Deze tarieven zijn inclusief kort research voorafgaand aan en aansluitend aan het gesprek mocht dit nodig zijn.

Als men na dit gesprek verder wil met UStudy zal er eerst een op maat gemaakte offerte voor een begeleidingsplan ter goedkeuring opgesteld worden, van die prijzen wordt niet afgeweken.  Klik hier voor een voorbeeld van een UStudy begeleidingsplan

Daarbij moet wel rekening gehouden worden met eventuele extra kosten als die voor aanmelding bij een onderwijsinstelling, kosten voor de te maken tests, kosten voor het eventuele waarmerken van documenten of vertalingen.

Buiten de complete begeleidingstrajecten om biedt UStudy ook een aantal apart berekende “à la carte” services.

 

Maak nu met UStudy jouw “American Dream” waar!

 

Of neem contact met ons op voor snelle vragen of om erachter te komen of en hoe wij kunnen helpen: info@ustudy.nl /+31 (0)70 385 1473 (werkdagen tussen 10:00 en 16:00 uur)