Reacties van klanten

Share

Duimen omhoog

“Inmiddels is onze dochter goed aangekomen in de VS. We krijgen enthousiaste verhalen over, de placementtest is achter de rug en de keuze voor studievakken gemaakt. Bij deze willen wij je nog eens zeer bedanken voor je deskundige, prettige en betrouwbare ondersteuning bij de route die we de afgelopen maanden gelopen hebben. Onze dochter doet komende maanden een rijke en unieke ervaring op in het varen op eigen kompas, kennismaken met andere culturen en een ander studieklimaat. Heel waardevol! Dank voor je begeleiding hierbij. We zullen je van harte aanbevelen in onze kring.”  

Ouders van 17-jarige die 2 maanden studeert aan Foothill College, California

“Ik wilde je heel hartelijk bedanken voor al je hulp. Als ik terug denk aan oktober, dan had ik nooit gedacht dat dit zou lukken! Jij bent zeker de voornaamste reden dat dit gelukt is en daar ben ik je heel dankbaar voor. Nogmaals heel veel dank!” 

17-jarige Sophie, aangenomen op Harvard University en Columbia University

“UStudy heeft het selectie- en aanmeldingsproces voor onze dochter op een heel professionele en effectieve manier gemanaged. Met hun ondersteuning is zij toegelaten tot alle vijf colleges/universities en kreeg zij door alle vijf scholen een studiebeurs aangeboden. Zonder de hulp van mw Meijer zouden we nooit hetzelfde resultaat hebben bereikt. ”

Vader van 18-jarige dochter die een jaar studeerde aan Rollins College, Florida

UStudy heeft veel voor mij gedaan, van het zoeken naar een geschikte universiteit tot hulp bij het schrijven van mijn application essay. Zonder de hulp van UStudy zou ik zeker niet bij Brown University zijn aangenomen! 

18-jarige Maura studeerde een jaar aan Brown University, Rhode Island

“Marina Meijer heeft mijn dochter Joosje Duk geholpen met het vinden van een geschikte universiteit in New York City om een jaar of langer te studeren. Niet alleen heeft Marina zes uitstekende universiteiten voor Joosje geselecteerd, zij heeft ook steeds snel en nauwgezet op de vele en uiteenlopende vragen van Joosje gereageerd. Zo wilde Joosje weten welke aanvullende toneel-masterclass zij in New York buiten haar universiteit zou kunnen doen en heeft Marina peilsnel iemand uit haar netwerk die veel van dat onderwerp afwist geraadpleegd voor een uitvoerig advies aan Joosje op dat vlak. Ook heeft zij een gesprek voor Joosje geregeld bij de New York Film Academy. Kortom: Marina heeft voor ons – uitermate plezierig en professioneel – het pad gebaand naar Joosje’s Amerikaanse avontuur; zonder haar zouden we ongetwijfeld zijn verdwaald.” 

Moeder van 18-jarige Joosje die aan New York University en Lee Strasberg Theatre & Film Institute studeert.

Het zit in onze genen, van mij en mijn zoon: op een wat laat moment (10 januari 2009) beslissen dat hij toch wel een jaartje in Amerika wil studeren. Op advies van het regiosteunpunt Gelderland NOC/NSF te Ede kwamen wij vervolgens bij UStudy terecht. We woonden een geweldig leuke, inspirerende voorlichtingsbijeenkomst bij, waarna we al heel snel besloten met UStudy in zee te gaan. Een betere keus hadden we niet kunnen maken. Alles verliep vlot, actielijsten konden, ondanks tijdsdruk, vrijwel altijd op tijd worden afgewerkt. En als dat eens niet lukte en er een paniekerig mailtje naar UStudy ging, werden we altijd gerustgesteld… “het komt goed, neem nog maar even de tijd”. Nadat de keuze was gevallen op Santa Barbara City College, alles in gang was gezet en Lukas geaccepteerd was (ook in het volleybalteam), bleek dat er misschien toch een kink in de kabel zou kunnen komen i.v.m. deelname aan het WK Beachvolleybal in Turkije en Griekenland. UStudy (Marina) ging gewoon weer heel rustig aan de gang en kwam al snel met een alternatief. Ongelofelijk! En toen het WK uiteindelijk toch niet doorging, ook toen was er geen man over boord: Lukas kreeg nog rustig de tijd om zijn definitieve beslissing te nemen! Nu zit Lukas in Santa Barbara en vul ik (zijn moeder) het evaluatieformulier in. Toen ik Lukas vroeg, of hij nog iets wilde toevoegen, zei hij “bedank Marina maar van mij: ze is geweldig!” En ik denk dat dat voldoende zegt. Hoewel ik als moeder natuurlijk veel heb geregeld voor Lukas, heeft Marina ervoor gezorgd dat de rust gehandhaafd bleef, dat we geen overhaaste beslissingen moesten nemen, en dat hij uiteindelijk op een rustige manier naar Santa Barbara is vertrokken. Marina, bedankt voor alles! 

Moeder van volleyballer op Santa Barbara City College, California

“De begeleiding van het gehele proces wordt gekenmerkt door een goede communicatie, daadkracht, professionaliteit en proactiviteit. Wanneer je kind voor een langere tijd naar het buitenland gaat, wil je als ouders dat dit goed wordt geregeld. UStudy staat garant voor een goede en professionele begeleiding.”

Ouders van 17-jarige golfer op Gary Gilchrist Golf Academy, Florida

“Eind april kwam ik in aanraking met UStudy. Ik stond op het punt mijn gymnasiumdiploma te halen en vond mezelf te jong om te gaan studeren. Daarom had ik, lekker op tijd natuurlijk, het besluit gemaakt een jaar naar de VS te vertrekken. Dan rijst alleen de vraag op: waar in de VS? Mevrouw Meijer vergemakkelijkte deze vraag door n.a.v. mijn wensen een lijst te sturen met zes mogelijke preparatory schools. Ook stuurde ze een uitnodiging voor een gesprek in Voorburg. Tijdens het gesprek en na het bestuderen van de folders rolde Montverde (Florida) er voor mij uit toekomstige school voor een jaar. Die keuze is het begin van een berg papierwerk die je door moet worstelen om aangenomen te worden. Hierbij heeft mevrouw Meijer mij uitstekend geholpen. Haar hele goede contacten met de school zorgden ervoor dat ik zonder problemen door de inschrijving rolde. Wanneer ik met vragen of problemen zat, kon ik mevrouw Meijer mailen en binnen no-time kreeg ik een reactie terug die erop neer kwam dat het probleem of was opgelost of dat ze er achterna ging om het probleem op te lossen. Dit was dan heel snel daarna gedaan. Al met al kan ik zeggen dat UStudy een geweldig bureau is wanneer jij een jaar naar de VS wilt. Dankzij UStudy kan ik het komende jaar gaan volgen op Montverde Academy en naar dat jaar kijk ik ontzettend uit.”

17-jarige Tom op Montverde Academy, Florida

“Toen onze zoon aangaf te willen studeren aan een college in de Verenigde Staten konden wij niet vermoeden dat de aanmeldingsprocedure zo omslachtig en ingewikkeld zou zijn. Niet alleen was er het kiezen van het juiste college (dat wil zeggen: 6 colleges), de aanmelding zelf en het aanvragen van een studiebeurs. Onze zoon moest ook verschillende tests doen, zijn school moest vele documenten maken en versturen, hij moest essays en brieven schrijven en motivaties formuleren. Dit alles in het Engels natuurlijk, in 6-voud en iedere keer volgens net iets andere richtlijnen, met verschillende deadlines. Marina heeft ons goed en vaardig door deze procedure heen geloodst. Zij is efficiënt, zorgvuldig, denkt mee en met haar grote kennis van het Amerikaanse onderwijssysteem kon zij ons raad geven en helpen. Het resultaat is fantastisch. Onze zoon gaat in augustus naar een leuk college, niet te ver van New York, waar de vakken gegeven worden waar hij warm voor loopt, en hij kreeg een royale studiebeurs.”

Moeder wier zoon een bachelor diploma haalde aan Dickinson College, Pennsylvania

“Onze dochter is 8 maanden na onze start met UStudy kunnen gaan studeren en hockyen aan de University of Virginia vooral dankzij de snelle, adequate en persoonlijke begeleiding van UStudy.”

Moeder van hockeyer die twee jaar speelde voor de University of Virginia, Virginia

Wij brengen u graag in contact met deze studenten/ouders en anderen die wij reeds hebben begeleid naar de VS