Hoe je een goede score haalt op de SAT, ACT en TOEFL!

Share

SAT test taking

Ben je van plan om naar je droom college in de VS te gaan en moet je nog de hobbel van de SAT, ACT of TOEFL test over?

Je bent niet de enige! Er is geen betere voorbereiding dan een test voorbereiding workshop onder leiding van een professional. Maak kennis met de UStudy workshop docenten!

Robin Schussler is een Amerikaanse bevoegd docente Engels van UStudy. Zij heeft een bachelor Engels en Spaans van de State University of New York. Zij is werkzaam geweest als SAT Preparation Instructor bij Kaplan in Miami.

Lucas Franchi  is een Amerikaanse docent die sinds twee jaar in Nederland woont en meer dan acht jaar les ervaring heeft. Hij werkte als SAT prep leraar voor Princeton Review. Hij heeft leservaring in Nederland, China en Korea en is tegenwoordig een van de UStudy docenten.

Stefania Lessen groeide op in New York City waar zij naar school ging en aan haar bachelor opleiding aan Hofstra University begon. Zij studeert momenteel aan Webster University in Leiden en studeert binnenkort af met een BA in International Relations met een certificaat in Human Rights. Zij is van plan rechten te studeren aan de Universiteit Leiden en International Business law te praktiseren. Stefania heeft ervaring met lesgeven in diverse onderwerpen van Engels tot wiskunde.

Sara Ashley Burnham woont al meer dan 20 jaar in Europa, waarvan 16 in Nederland. Zij behaalde haar Bachelor en Master in International Relations aan Webster University. Ze studeerde daarvoor aan de International School in Luxemburg waar ze ook werkte als docent-assistent Frans. Sara Ashley is een ervaren docent voor alle onderwerpen die relevant zijn voor de Amerikaanse toelatingstesten. Zij spreekt naast Engels ook vloeiend Frans en enig Duits en Nederlands.

Waarom zou deze SAT, ACT en TOEFL workshop volgen?

– Je ziet en werkt een bestaand voorbeeld van een echt SAT, ACT of TOEFL test door. Dit maakt je vertrouwd met de opzet van de test

– Ontdek je zwakheden en verbeter ze

– Ontwikkel je strategie en hoe je jezelf kunt timen

– Leer hoe je een ‘persuasive’ essay moet schrijven

– Leer hoe je de test goed maakt zonder stress!

Onze test voorbereiding workshops zijn op maat gemaakt naar behoefte. We houden de groep klein (maximaal 6 personen), opdat je zoveel mogelijk aandacht krijgt die je nodig hebt. De workshops duren 3 uur en je kun ter zoveel bijwonen als je wilt of nodig hebt.