Videos

Share

Bekijk onderstaande filmpjes voor een indruk van de verschillende evenementen die wij organiseren en een idee van wat wij zoal doen. Veel kijk plezier!

Nieuwe video over UStudy!

Ben jij enthousiast over studeren in Amerika? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! We hebben opties voor iedereen, ongeacht leeftijd, school niveau, cijfers of sport niveau.

Go USA Education Fairs – Save The Date!

Verschillende Amerikaanse middelbare scholen, junior/community colleges, Ivy Leagues, gewone universiteiten en particuliere liberal arts colleges zullen aanwezig zijn op de Go USA Education Fair serie op zaterdag 17 september op de International School of The Hague en zondag 18 september op de American International School of Rotterdam. Registratie voor bezoekers opent later dit jaar – houd deze website in de gaten.

Bekijk deze video voor een indruk van de fair. We hopen je te verwelkomen op de Go USA Education Fair in 2016!

 

UStudy Showcases

De VS bieden zeer veel mogelijkheden voor getalenteerde sporters om zowel sportieve als academische vaardigheden te verbeteren en ontwikkelen. UStudy sports is een onderdeel van UStudy dat zich specifiek bezighoudt met “showcasen en recruiten” van student-atleten uit Europa voor Amerikaanse varsity teams, zonder ook de academische doelen te verwaarlozen.

Onze jaarlijkse sport showcases bieden student-atleten de kans om hun talenten en vaardigheden te laten zien aan en te evalueren door Amerikaanse coaches van top instellingen.

Krijg met deze video een impressie van onze hockey showcase.

24 mei showcase (top-niveau speelers) highlights

25 mei showcase highlights 

Go USA Hockey Showcase serie – Schrijf je nu in!

Inschrijving is nu geopend voor de 2016 Go USA Hockey Showcases serie op zondag 15 mei en maandag 16 mei (Pinksterdagen) op VMHC Cartouche.